Proximitat i total disponibilitat

Transport

Disposem de serveis com transport amb vehicle adaptat de grans electrodomèstics i instal·lació sense costos addicionals a la compra, t’ho posem fàcil.

Els nostres tècnics especialitzats faran el lliurament de la peça desitjada i la seva instal·lació. També ens desfem de l’electrodomèstic no desitjat, t’ho deixarem tot a punt i preparat pel seu immediat funcionament.

Contacta’ns

Instal·lació

Fem tot tipus d’instal·lacions elèctriques i de fontaneria. Instal·lem el teu nou electrodomèstic (frigorífic, rentadora, secadora, aire condicionat, etc) sense cap cost adicional a la compra.

Sobre nosaltres

Reparació

A Felip Electrodomèstics disposem d’un equip especialitzat en electricitat i fontaneria. Repararem qualsevol tipus d’averia elèctrica i de fontaneria de manera eficaç, servei de proximitat amb els nostres clients.

Valorem la garantia del producte, fem la gestió i els tràmits pertinents i resolem el problema.

Més informació

Assessorament

Sóm especialistes en electrodomèstics i productes de la llar, amb dues generacions de negoci familiar, t’assessorarem i et guiarem en tot el que necessitis.

Truca’ns

Què podem fer per tu?


Et garantim el millor servei i estem a la teva disponibilitat, no dubtis en trucar al nostre telèfon de contacte o escriure un mail a l’adreça electrònica.


Contacte